BREWING 


BARISTATYÖT.KAHVITASTINGIT.KAHVIAIHEISET TEEMAPÄIVÄT.

Brewing


Voit tilata meidät hoitamaan yrityksesi ammattimaisen ja laadukkaan tapahtumatarjoilun, maistelutilaisuuden tai vaikka kahviaiheisen teemapäivän. Alempana on esimerkkejä toteuttamistamme palveluista.

Kahvi on vielä kohtuullisen nuori ala; esimerkiksi nykymuotoinen espressokone kehitettiin vasta 1960-luvulla. Specialty coffee (suom. erikoiskahvi) ja sen ympärille muodostuva kansainvälinen yhteisö on jatkuvassa kehityksessä ja uusia innovaatioita tehdään jatkuvasti niin kahvitiloilla kuin kahvibaareissakin.

Meidän tehtävänämme on tuoda nämä uudet tuulet ihmisten ulottuville hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Järjestämme yksilöllisen ja korkealaatuisen kahvibaarin kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Järjestämme tarvittaessa tilaan myös laitteet ja kahvit. Lieke Coffeen espressobaari sopii osaksi niin juhlien cateringia kuin messustandiakin.

Lieke tarjoaa ammattitaistoiset baristat töihin silloin, kun sitä eniten tarvitset. Liekkeen erityisalaa ovat festivaalit, messut, tapahtumat kivijalkaravintoloissa ja muut hetket, kun kahviserviisin pitää olla vähän tavallista parempaa.

”Cupping” on kahvinmaistelumenetelmä, jolla kahvia arvioidaan jokaisessa vaiheessa tuotantoketjua, viljelmältä kahvibaariin. Maistelussa tutustumme eri kahvilaatuihin ja kahvin arvioinnin perusteisiin.

Kysy tarjous


Teemme asiakkaalle aina räätälöidyn kokonaisuuden yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jätä yhteystietosi viereiseen lomakkeeseen niin olemme yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Ota yhteyttä